Historische club zoekt leden

CONAM, een selecte club van auto- en motorgeschiedenis onderzoekers, is op zoek naar nieuw bloed.

Het ledenaantal van de club is de laatste jaren gestegen, maar de vergrijzing slaat naar eigen zeggen toe. CONAM is daarom op zoek naar jongere versterking.

In aanloop naar de vernieuwde club werd er het afgelopen jaar een website opgezet, die is uitgegroeid tot een database van de Nederlandse automotive geschiedenis. Ook verschijnt vier keer per jaar het tijdschrift Bulletin, met daarin informatie over de historie en recent geschreven boeken hierover.

CONAM is een club die aandacht schenkt aan de geschiedenis van automobiel en motorfiets. Daarbij gaat het niet alleen om de historie van de techniek, maar ook in de samenleving.

Leden krijgen onder andere uitnodigingen om een privé auto of motor gerelateerde collectie te bezoeken en er zijn tevens onderlinge ontmoetingen waarin men van gedachten kan wisselen over de laatste ontdekkingen. 

Meer informatie over een lidmaatschap is te vinden op www.conam.info  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

wist niet dat deze unieke club bestond. een breder spectrum waar het auto en motor mobiliteit betreft. nu eens niet merkspecifiek gebonden belangstelling. succes aan de archeologen van de driver fo the economie. en dat de club nog lang mag bestaand.

Geplaatst door: hans warmenhoven op
Historische club zoekt leden - Automobielmanagement.nl

Historische club zoekt leden

CONAM, een selecte club van auto- en motorgeschiedenis onderzoekers, is op zoek naar nieuw bloed.

Het ledenaantal van de club is de laatste jaren gestegen, maar de vergrijzing slaat naar eigen zeggen toe. CONAM is daarom op zoek naar jongere versterking.

In aanloop naar de vernieuwde club werd er het afgelopen jaar een website opgezet, die is uitgegroeid tot een database van de Nederlandse automotive geschiedenis. Ook verschijnt vier keer per jaar het tijdschrift Bulletin, met daarin informatie over de historie en recent geschreven boeken hierover.

CONAM is een club die aandacht schenkt aan de geschiedenis van automobiel en motorfiets. Daarbij gaat het niet alleen om de historie van de techniek, maar ook in de samenleving.

Leden krijgen onder andere uitnodigingen om een privé auto of motor gerelateerde collectie te bezoeken en er zijn tevens onderlinge ontmoetingen waarin men van gedachten kan wisselen over de laatste ontdekkingen. 

Meer informatie over een lidmaatschap is te vinden op www.conam.info  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

wist niet dat deze unieke club bestond. een breder spectrum waar het auto en motor mobiliteit betreft. nu eens niet merkspecifiek gebonden belangstelling. succes aan de archeologen van de driver fo the economie. en dat de club nog lang mag bestaand.

Geplaatst door: hans warmenhoven op