Nieuw autoblad: Chicane Magazine

Chicane Magazine is de naam van een nieuw autoblad dat per kwartaal uitkomt.

De makers van Chicane Magazine vonden dat er op de huidige bladenmarkt geen titel was die voldeed aan hun eigen wensen: een mix van GT’s en sportauto’s, gecombineerd met waardevolle en sportieve klassiekers en ‘een stevige scheut autosport’.

"Er zijn volop bladen die schrijven over dure auto’s, of over klassiekers, of over gezinsauto’s, of over sport, maar we misten zo vaak het gevoel, de passie voor het echte autorijden", zegt uitgever/hoofdredacteur Peter Dielissen. "Niet de nuchtere feiten op een rijtje zetten, maar de ziel van een auto blootleggen, daar gaat het om. Chicane Magazine gaat op zoek naar het waarom, het zijn, het beleven van auto’s."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuw autoblad: Chicane Magazine - Automobielmanagement.nl

Nieuw autoblad: Chicane Magazine

Chicane Magazine is de naam van een nieuw autoblad dat per kwartaal uitkomt.

De makers van Chicane Magazine vonden dat er op de huidige bladenmarkt geen titel was die voldeed aan hun eigen wensen: een mix van GT’s en sportauto’s, gecombineerd met waardevolle en sportieve klassiekers en ‘een stevige scheut autosport’.

"Er zijn volop bladen die schrijven over dure auto’s, of over klassiekers, of over gezinsauto’s, of over sport, maar we misten zo vaak het gevoel, de passie voor het echte autorijden", zegt uitgever/hoofdredacteur Peter Dielissen. "Niet de nuchtere feiten op een rijtje zetten, maar de ziel van een auto blootleggen, daar gaat het om. Chicane Magazine gaat op zoek naar het waarom, het zijn, het beleven van auto’s."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding