Het thema van de sessie luidt: "Het familiebedrijf: zakelijk succes!" Er zal worden besproken hoe directie en eigenaren van een familiebedrijf nog succesvoller kunnen zijn.

Het "spiegelen" van de deelnemers gaat vooraf door twee inleidingen. Marlies van Wijhe, zakenvrouw van het jaar, trapt af. Daarna zullen Hans Melissant, partner BDO Nederland en Ed van de Vijver, senior adviseur familiebedrijven BDO Nederland een duo presentatie houden. 

Diverse topondernemers hebben hun medewerking aan de avond toegezegd, welke zal gaan over de voordelen en bijzonderheden van een familiebedrijf. Verschillende onderwerpen komen aan bod. Aanmelden kan via internet: www.automotiveinsiders.nl Leden betalen 145 euro, niet-leden 395 euro. De sessie vindt plaats in restaurant Zuiver te Utrecht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding