Autotechnica 2010 trekt 30.400 bezoekers

Autotechnica 2010 heeft volgens de organisatie 30.400 bezoekers getrokken, iets minder dan de 31.500 in 2008.

Met die min of meer status quo tonen onze zuiderburen zich tevreden. In de Brusselse expohallen was het vanaf de eerste beursdag – Moederdag – "gezellig druk". In dagelijkse persberichten liet de organisatie diverse standhouders aan het woord, die unaniem bevestigen dat er behalve gekeken ook gekocht werd. Ook de hoeveelheid demonstraties – aanmerkelijk meer dan in 2008 – droeg bij aan een positief beursklimaat. Een van de Vlaamse exposanten: "Onze orderboeken geraken hier goed gevuld, mede door die vele demo’s!"

Kortom, de thuisblijvers hadden ongelijk. Leon Vervekken, voorzitter van AutoTechnica, voorzag het al in zijn openingsspeech: "De afwezigen zullen het geweten hebben."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autotechnica 2010 trekt 30.400 bezoekers - Automobielmanagement.nl

Autotechnica 2010 trekt 30.400 bezoekers

Autotechnica 2010 heeft volgens de organisatie 30.400 bezoekers getrokken, iets minder dan de 31.500 in 2008.

Met die min of meer status quo tonen onze zuiderburen zich tevreden. In de Brusselse expohallen was het vanaf de eerste beursdag – Moederdag – "gezellig druk". In dagelijkse persberichten liet de organisatie diverse standhouders aan het woord, die unaniem bevestigen dat er behalve gekeken ook gekocht werd. Ook de hoeveelheid demonstraties – aanmerkelijk meer dan in 2008 – droeg bij aan een positief beursklimaat. Een van de Vlaamse exposanten: "Onze orderboeken geraken hier goed gevuld, mede door die vele demo’s!"

Kortom, de thuisblijvers hadden ongelijk. Leon Vervekken, voorzitter van AutoTechnica, voorzag het al in zijn openingsspeech: "De afwezigen zullen het geweten hebben."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding