Kristin is Miss Tuning 2010 [mét fotogalerij]

De grootste tuning beurs van Duitsland was afgelopen weekend het toneel voor de Miss Tuning contest. Kristin Zippel mocht zich uiteindelijk Miss Tuning 2010 noemen.

Het 26-jarige model wordt daarmee het nieuwe gezicht van de tuning industrie en kon haar geluk niet op. "Ik ben verrast en blij tegelijkertijd," aldus Zippel. "Alhoewel ik met de titel flirtte, had ik nooit verwacht dat ik hem zou krijgen."

In de finale moest Kristin het opnemen tegen de tweede en derde geplaatste Jennifer Ziegener en Iren Then. De Miss Tuning van 2009, Martina Ivezaj, plaatste hoogstpersoonlijk haar kroontje op Zippel’s kruin.

Naast de eer krijgt Kristin een fotoshoot en mag ze een jaar lang in een Nissan sportauto rijden. Hiernaast een fotoimpressie van de ontknoping. Een fotogalerij van alle kandidaten is hier terug te vinden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Kristin is Miss Tuning 2010 [mét fotogalerij] - Automobielmanagement.nl

Kristin is Miss Tuning 2010 [mét fotogalerij]

De grootste tuning beurs van Duitsland was afgelopen weekend het toneel voor de Miss Tuning contest. Kristin Zippel mocht zich uiteindelijk Miss Tuning 2010 noemen.

Het 26-jarige model wordt daarmee het nieuwe gezicht van de tuning industrie en kon haar geluk niet op. "Ik ben verrast en blij tegelijkertijd," aldus Zippel. "Alhoewel ik met de titel flirtte, had ik nooit verwacht dat ik hem zou krijgen."

In de finale moest Kristin het opnemen tegen de tweede en derde geplaatste Jennifer Ziegener en Iren Then. De Miss Tuning van 2009, Martina Ivezaj, plaatste hoogstpersoonlijk haar kroontje op Zippel’s kruin.

Naast de eer krijgt Kristin een fotoshoot en mag ze een jaar lang in een Nissan sportauto rijden. Hiernaast een fotoimpressie van de ontknoping. Een fotogalerij van alle kandidaten is hier terug te vinden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding