Britse DJ koopt Ferrari 250 GT voor 12 miljoen pond [mét fotogalerij]

De Britse DJ Chris Evans heeft zijn illustere Ferrari collectie een stukje uitgebreid: met een 250 GT ter waarde van 12 miljoen pond.

Evans plaatste direct na zijn aankoop een foto van de auto op Twitter met het bijschrift: "The new one has arrived". De 250 GTO is een zeldzaam exemplaar: er zijn er maar 36 van gemaakt. Een nieuw exemplaar had in 1963 slechts 6.000 pond gekost.

Chris Evans, die deze week een recordaantal luisteraars trok, koopt Ferrari’s als investering. Om zijn nieuwe speeltje te bekostigen heeft hij drie andere wagens verkocht. Hiernaast een fotoimpressie van de collectie.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Britse DJ koopt Ferrari 250 GT voor 12 miljoen pond [mét fotogalerij] - Automobielmanagement.nl

Britse DJ koopt Ferrari 250 GT voor 12 miljoen pond [mét fotogalerij]

De Britse DJ Chris Evans heeft zijn illustere Ferrari collectie een stukje uitgebreid: met een 250 GT ter waarde van 12 miljoen pond.

Evans plaatste direct na zijn aankoop een foto van de auto op Twitter met het bijschrift: "The new one has arrived". De 250 GTO is een zeldzaam exemplaar: er zijn er maar 36 van gemaakt. Een nieuw exemplaar had in 1963 slechts 6.000 pond gekost.

Chris Evans, die deze week een recordaantal luisteraars trok, koopt Ferrari’s als investering. Om zijn nieuwe speeltje te bekostigen heeft hij drie andere wagens verkocht. Hiernaast een fotoimpressie van de collectie.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding