Gepimpte Renault Twingo wordt geveild voor Energy4All

Renault-dealer Kerkhof & Visscher schonk een witte Twingo aan stichting Energy4All. Zanger Frans Duijts, cabaretier Jochem Myjer, tv-presentator Irene Moors, Coen Swijnenberg en Sander Lantinga (radio-dj’s) en tv-presentator Jochem van Gelder hebben de Twingo beschilderd waarna de auto wordt geveild. Het geld gaat naar onderzoek naar een energiestofwisselingsziekte.

Jochem van Gelder reed in een witte Renault Twingo bij de BN-ers langs die ter plekke een deel van de auto voorzagen van hun eigen kunstwerk. Zij werden begeleid door actionpainter Hein van Houten.  Nu is de gepimpte Twingo helemaal klaar en wordt deze te koop aangeboden via een speciale internetveiling. De opbrengst van de veiling gaat naar de stichting Energy4All, deze stichting zet zich in voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte.

 

De actie is opgezet door Energy4All in samenwerking met Renault-dealer Van Kerkhof & Visscher. Directeur Chris Visscher: "Het is triest dat er nog steeds geen medicijn tegen deze ziekte is. Door de bijzondere Twingo aan Energy4All te schenken hopen we dat het onderzoek in een stroomversnelling raakt en er snel een medicijn komt." Om Energy4All ook na de veiling te ondersteunen zullen er speciale Twingo Energy4All edities.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Gepimpte Renault Twingo wordt geveild voor Energy4All - Automobielmanagement.nl

Gepimpte Renault Twingo wordt geveild voor Energy4All

Renault-dealer Kerkhof & Visscher schonk een witte Twingo aan stichting Energy4All. Zanger Frans Duijts, cabaretier Jochem Myjer, tv-presentator Irene Moors, Coen Swijnenberg en Sander Lantinga (radio-dj’s) en tv-presentator Jochem van Gelder hebben de Twingo beschilderd waarna de auto wordt geveild. Het geld gaat naar onderzoek naar een energiestofwisselingsziekte.

Jochem van Gelder reed in een witte Renault Twingo bij de BN-ers langs die ter plekke een deel van de auto voorzagen van hun eigen kunstwerk. Zij werden begeleid door actionpainter Hein van Houten.  Nu is de gepimpte Twingo helemaal klaar en wordt deze te koop aangeboden via een speciale internetveiling. De opbrengst van de veiling gaat naar de stichting Energy4All, deze stichting zet zich in voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte.

 

De actie is opgezet door Energy4All in samenwerking met Renault-dealer Van Kerkhof & Visscher. Directeur Chris Visscher: "Het is triest dat er nog steeds geen medicijn tegen deze ziekte is. Door de bijzondere Twingo aan Energy4All te schenken hopen we dat het onderzoek in een stroomversnelling raakt en er snel een medicijn komt." Om Energy4All ook na de veiling te ondersteunen zullen er speciale Twingo Energy4All edities.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding