BCA Barneveld steunt KiKa met veiling Volvo 340 en 850

Als onderdeel van een besloten veiling voor Nederlandse Volvo-dealers veilt BCA op 16 juni twee “unieke” Volvo’s: de laatst geproduceerde 340 en een 850 BTCC racedummy.

De opbrengst van de 850 BTCC komt ten goede van KiKa, de stichting die zich sterk maakt voor onderzoek op het gebied van kinderkanker.

Op 16 juni komt bij BCA in Barneveld een groot aantal voormalige Volvo-leaseauto’s onder de hamer. Belangstellenden kunnen echter als eerste een bod uitbrengen op de allerlaatste 340 (productienummer 1.139.689) die in 1989 de fabriek verliet, en op een als racedummy uitgevoerde 850 BTCC.

BCA Autoveiling verzorgt dagelijks vanuit dertien landen online & fysieke autoveilingen, waaraan 26 duizend geregistreerde Europese kopers deelnemen. In Barneveld vinden drie keer per week fysieke veilingen plaats, waaraan ook live via internet kan worden deelgenomen. Van de in Nederland geveilde auto’s wordt meer dan vijftien procent geëxporteerd. Het percentage neemt de laatste maanden sterk toe dankzij de mogelijkheid de rest-BPM van auto’s met een registratie na 15 oktober 2006,terug te vorderen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

BCA Barneveld steunt KiKa met veiling Volvo 340 en 850 - Automobielmanagement.nl

BCA Barneveld steunt KiKa met veiling Volvo 340 en 850

Als onderdeel van een besloten veiling voor Nederlandse Volvo-dealers veilt BCA op 16 juni twee “unieke” Volvo’s: de laatst geproduceerde 340 en een 850 BTCC racedummy.

De opbrengst van de 850 BTCC komt ten goede van KiKa, de stichting die zich sterk maakt voor onderzoek op het gebied van kinderkanker.

Op 16 juni komt bij BCA in Barneveld een groot aantal voormalige Volvo-leaseauto’s onder de hamer. Belangstellenden kunnen echter als eerste een bod uitbrengen op de allerlaatste 340 (productienummer 1.139.689) die in 1989 de fabriek verliet, en op een als racedummy uitgevoerde 850 BTCC.

BCA Autoveiling verzorgt dagelijks vanuit dertien landen online & fysieke autoveilingen, waaraan 26 duizend geregistreerde Europese kopers deelnemen. In Barneveld vinden drie keer per week fysieke veilingen plaats, waaraan ook live via internet kan worden deelgenomen. Van de in Nederland geveilde auto’s wordt meer dan vijftien procent geëxporteerd. Het percentage neemt de laatste maanden sterk toe dankzij de mogelijkheid de rest-BPM van auto’s met een registratie na 15 oktober 2006,terug te vorderen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding