In het nieuwe system koopt een transportondernemer wastickets op de website en beheert deze op zijn online dashboard. Elk ticket is voorzien van de specificaties van het gekozen wasprogramma. Op de website zijn alle aangesloten wasstraten en het onlinesysteem te bekijken.

Op dit moment zijn twintig wasstraten aangesloten. De initiatiefnemers verwachten uitbreiding naar minimaal veertig. Volgens de initiatiefnemers laten veel chauffeurs hun truck dichtbij huis wassen, bijvoorbeeld bij een lokale truckwash waarmee de werkgever een betaalafspraak heeft. Volgens de initiatiefnemers van Allesvoorjetruck.nl is dit niet altijd even efficiënt en kostenvriendelijk. Daarom bemiddelt het truckwashnetwerk tussen aangesloten bedrijven en wasstraten – overal in het land.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding