Autoblog.nl is geheel onafhankelijk, stellen de programmamakers, en dat zie je terug in de ‘spraakmakende mening’ van presentator en "Chief Tyre Smoker" Wouter Karssen. Omdat Autoblog.nl naar eigen zeggen geheel onafhankelijk is, zijn er geen in-program-sponsoringmogelijkheden. Wel biedt Autoblog de mogelijkheid om te billboarden rónd het programma. Een billboard is een sponsorvermelding voor en na een programma die de kijkers informeert dat een bepaald programma wordt gesponsord. Automerken kunnen ook meelopen in de promocampagne.

De onafhankelijkheid brengt ook de beperking met zich mee dat een automerk geen sponsor kan zijn maar alle andere autogerelateerde (lease, verzekering, benzine, car entertainment, accessoires, banden, olie, magazines enz.) partijen kunnen wel sponsoren, meldt Autoblog.

Zie voor een voorproefje:

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding