Dat congres vindt plaats op dinsdag 5 oktober in Studio 21 in Hilversum. Het programma vermeldt onder meer een reeks praktijkgerichte infosessies, speciaal voor Bovag-leden. Om 12.45 en 13.45 uur komen aan bod: ‘De volgende stap in internetmarketing’, ‘Zelf inloggen bij de autofabrikant’, en ‘Slim inkopen’.

Victor Muller is een van de sprekers tijdens het Jaarcongres (15.30-18.30 uur, thema ‘No Limits’). Volgens de programmatoelichting van het congres wordt Muller in Zweden sinds de overname van Saab de ‘Pittbull från Holland’ genoemd. Tijdens de afsluitende Dinnershow vindt onder meer de ontknoping plaats van de verkiezing Autobedrijf van het Jaar.

Aanmelden voor het congres kan hier.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding