ZomerNachten is een anderhalf uur durend live-radioprogramma zonder presentator; de gasten zijn helemaal vrij in het vullen van de zendtijd. De uitzending begint vrijdag 3 september om middernacht (00.00 uur) op Radio 1 en duurt tot 1.30 uur.

Muller heeft de radio-uitzending al wel voorbereid. "Als je het doet, moet je het goed doen. Ik ga een beetje een verhaal houden over auto’s en over mijn leven. Ik laat verschillende soorten muziek horen, een beetje per decennium gerangschikt."

Na een paar uur slapen zal Muller de volgende dag meedoen aan de Rode Kruis Rally. "In Limburg notabene! Het is de elfde keer dat ik mee doe, ik heb nooit een editie gemist en neem elke keer een andere auto mee. Dit keer een Lancia Flaminia." Over zijn gezondheid – Muller onderging twee weken geleden een galblaasoperatie – heeft hij niets te klagen. Muller: "Dat stelde dus echt niets voor. Much to do about nothing. Ik las ergens dat ik drie weken rust moest houden, maar drie dagen later zat ik in het vliegtuig op weg naar Pebble Beach." (JM)

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding