Deze VARA-coryfee staat momenteel weer volop in de belangstelling met haar tv-programma: Alles draait om geld. Een onderwerp wat iedereen bezig houdt en blijft houden.  Tijdens de paneldiscussie op Driving Business laat deze doorgewinterde journaliste ongetwijfeld geen onderwerp onbesproken. In het panel zullen vertegenwoordigers vanuit de branche zitten die hun sporen op nationaal en internationaal gebied hebben verdiend.

Op het event Driving Business, wat gehouden wordt op woensdag 29 september in Kasteel Vanenburg te Putten, worden ook de winnaars van de verkiezingen ‘Zakenauto van het Jaar’ en ‘Bestelauto van het Jaar’ bekendgemaakt. Daarnaast worden de belangrijkste uitkomsten van het 2e Nationaal Zakenauto Onderzoek  gepresenteerd door RDC en Automobiel Management.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding