AutoBingooo heeft in de laatste acht jaar een uitstekende reputatie opgbouwd als leverancier van de Europese zoekmachine voor gebruikte auto’s. "Wij leveren een onafhankelijke en stabiele zoekmachine voor gebruikte auto’s binnen en buiten Europa", aldus mede-eigenaar Erich Kuhns van AutoBingooo. "Onze Europese zoekmachine CarSearch is in staat op een snelle en slimme manier de scherpst geprijsde occasion te vinden in zo’n  45 autoportalen." Kuhns heeft als eerste doel de acceptatie van AutoBinbgoo in de Benelux op dezelfde wijze geaccepteerd te krijgen dan in andere landen. Zo werkt AutoBingooo in Duitsland, Polen, Frankrijk, Spanje en de VS.

"Voor de Nederlandse markt hebben we de calculatie van de rest-bpm toegevoegd, in samenwerking met VWE", aldus vertegenwoordiger Rob Henneveld. De software wordt op de eigen pc geïnstalleerd zodat niets over de gebruiker over het internet wordt verspreid.  

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding