Traditiegetrouw plaatst de redactie in deze meer dan honderd pagina’s dikke bijlage interviews met talloze partijen uit de Nederlandse autobranche. Ze kijken terug op het bijna voorbije jaar en ontvouwen hun plannen voor het bijna beginnende nieuwe jaar. Kortom, gevarieerd leesvoer om nuttig en aangenaam mee te verpozen bij de kerstboom.

Plaats van handeling is ook ditmaal klassiekerparadijs The Gallery in het Gelderse Brummen, waar tijdens de gesprekken van tijd tot tijd het geluid klinkt van ratelend gereedschap of een op proef draaiende motor. Een meer passende entourage is moeilijk te verzinnen. Voor en na de gesprekken zorgt Automobiel Management ervoor dat het zijn gasten aan niets ontbreekt qua eten en drinken. Bovendien krijgt iedere deelnemer een foto- en videoshoot, verzorgd door AM’s huisfotograaf Robin Britstra.   

De organisatie en planning is in handen van AM’s accountmanager Joop Sluiter (06-53374234) of j.sluiter@mybusinessmedia.nl.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding