Volgens beursmanager Geert Huising neemt hij een extra ruimte in beslag omdat de aanmeldingen niet op de bestaande vloer geplaatst kunnen worden, waardoor het totaal op dertienduizend vierkante meter komt. "We zijn vlak voor Kerst begonnen met het aanbieden van de extra ruimte en we hebben nu al dertien units verkocht. Maar er kunnen er nog bij."

De toegenomen belangstelling is niet toe te schrijven aan een deel van de branche, volgens Huising. "Het komt uit de hele breedte. Ook de schadeherstelmarkt bloeit op. Zo hebben we nu vijf aanbieders van spuitcabines in plaats van twee."

Autoprof/Autoschadeherstel Gorinchem wordt gehouden op 8, 9 en 10 februari.

 

   

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding