Begin vorig jaar implementeerde Kühne een hypermodern en papierloos magazijnbesturingssysteem met de naam LocusWMS. Door diverse complicaties in de eerste maanden waren de uitleveringen gedurende meerdere maanden ver beneden normaal. Directeur Dinno van Breugel van Kühne: "Wij hebben de relatie met onze belangrijkste klanten in een aantal gevallen behoorlijk op de proef gesteld. Gelukkig draait dit systeem sinds enkele maanden perfect en zijn we blij dat we onze logistieke dienstverlening op een hoger niveau hebben kunnen brengen. Zowel qua uitleveringen, efficiency als betrouwbaarheid. Om onze waardering voor de loyaliteit van deze belangrijkste klanten te onderstrepen zullen wij in de loop van dit jaar heel gericht iets bijzonders organiseren. En wil je zoiets goed doen dan is daar nu eenmaal veel geld mee gemoeid."

Van Breugel zegt ‘te geloven in de tentoonstelling AutovakRAI’, volgens hem is het dé nationale automotive vakbeurs en het podium voor de branche. Dat is natuurlijk niet gek dat hij dat zegt, hij is immers zelf de voorzitter van de afdeling Autovak van RAI. Van Breugel: "Ook voor Kühne is de AutovakRAI een prima gelegenheid de communicatie met onze afnemers en de autobedrijven professioneel vorm te geven. Voor 2011 hebben wij echter besloten het budget voor de AutovakRAI anders aan te wenden."

 

 

 

  

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding