Tenminste dat is de bedoeling. De opdracht klinkt ook simpel: maak een pagina aan de hand van het thema verkeersveiligheid zodat het in Nederland weer een stukje veiliger wordt op de weg. Een soort Sire-campagne, maar dan vooralsnog uitsluitend in TopGear Magazine en ook alleen met dit thema. TopGear ziet het als zijn bijdrage aan een veiliger verkeer in Nederland en zelfs ‘aan de wereldvrede in het algemeen’. Maar dat zullen we maar scharen onder het bekende cynisme van TopGear. De uiting wordt geplaatst in TopGear Magazine, vandaar dat de redactie graag wil dat het thema op een ludieke manier wordt ingevuld. De kernwaarde van TopGear is entertainment; humor dus. Bureau DDB verricht de aftrap met bijgaande fantastische uiting. Andere vooraanstaande reclamebureaus, zoals UbachswisbrunJWT zullen volgen.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding