Mocht de editie van 2010 bij elkaar 293 deelnemers verwelkomen, het aantal inschrijvingen van editie 2011 heeft een nieuw record bereikt. De organisatie is dan ook erg tevreden: "Enkele weken terug hebben we al vijftienhonderd vierkante meter extra in gebruik genomen. Nu bereiken we een nieuw inschrijfrecord", aldus beursorganisator Geert Huising.

Zowel de organisatie als de exposanten zijn op dit moment druk in voorbereiding. "We zien vooral bedrijven die groter willen exposeren, of terugkomen na afwezigheid." Onder de terugkerende namen staan onder anderen Kühne Automotive, Geevers Auto Parts, DLT en Global Hail. Ook is de organisatie tevreden over het ‘Gorinchemse debuut’ van vele exposanten van Doyen Auto Nederland en Mipa. Op dit moment is het afwachten totdat de beurs definitief is uitverkocht, aldus Huising.
Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs vindt plaats op 8, 9 en 10 februari 2011.
Klik hier voor meer informatie 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding