Afdelingen, dochters en partners van Bovag presenteren zich op deze vakbeurs voor het eerst gezamenlijk op het Bovag Meeting Plaza.  Het is een grote stand centraal in de Parkhal (standnummer 08.322).  Alle partijen presenteren zich letterlijk en figuurlijk onder één paraplu, met behoud van de eigen identiteit. Bij Bovag aangesloten ondernemers en hun medewerkers kunnen er terecht om te netwerken met collega-ondernemers of om vragen te stellen aan de adviseurs van Bovag en zijn dochters en partners.
Bovag Meeting Plaza is een ontmoetingsplek en ‘expert point’. Op iedere vraag over ondernemen in de autobranche is er op deze stand een antwoord te halen; van verzekeringsproducten voor ondernemer, medewerker en particulier, tot opleiding en training, duurzaam ondernemen, fiscaal/juridisch en producten en advies voor optimaal businessmanagement, zo meldt Bovag zelf.  Sandra Molenaar, operationeel directeur van Bovag: "We dienen als Bovag-afdelingen en aanverwante organisaties voor een groot deel dezelfde belangen en bedienen voor het grootste deel dezelfde doelgroepen. Ik zie een gezamenlijke stand als een direct uitvloeisel van de nieuwe koers die Bovag is ingeslagen waarbij in Bunnik nauwer wordt samengewerkt tussen afdelingen, en waarbij de banden met dochters en partners zijn aangehaald."

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding