Het bedrijf moest driehonderd exemplaren per jaar verkopen maar bleef steken op tweehonderd stuks in twee jaar. De economische crisis nekte het bedrijf (en de prijs van vijftigduizend euro). Nu gaat een testmodel, de Carver One, volgende week onder de hamer. Er is een bod van 855 euro uitgebracht. . De online veiling loopt tot 18 februari. De auto staat niet op kenteken en heeft geen typegoedkeuring. De motor erin is een Daihatsu turbo intercooler. Er zit verder een cabriodak op, lichtmetalen velgen (15 inch), een Kenwood radio en een spoiler. De kleur is blauw metallic. Daan Auctions waarschuwt wel, met morbide ondertoon, dat de accu ‘dood’ is. En er zijn ‘enkele kleine gerepareerde schades’. En verder staat er weinig wervend bij: ‘Auto staat op kolombrug, zelf afhalen (geen stroom aanwezig). Werking onbekend.’ Verder worden ook enkele omhulsels en prototypes zonder motor geveild uit de Carver-boedel.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding