Mercedes-Benz komt met een verkeerseducatieprogramma met de naam RoadSense. Doel is het risico voor jongeren in het wegverkeer te verminderen. Scholieren van 14 tot en met 16 jaar mogen, onder professioneel toezicht, op een afgesloten oefenterrein een paar minuten achter het stuur van een auto plaatsnemen. RoadSense wordt ondersteund door Veilig Verkeer Nederland. "Met RoadSense betrekken we een zeer kwetsbare en risicovolle doelgroep bij dit onderwerp", verklaart Martin Hegeman, divisiedirecteur Mercedes-Benz Cars bij Mercedes-Benz Nederland. "RoadSense dicht het gat in verkeerseducatie tussen het fietsrijbewijs en het autorijbewijs."

 

Filmpje op www.youtube.com/mercedesbenzcars

Zie ook: www.mbdrivingacademy.nl/roadsense/inschrijven

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding