De organisatie heeft voor de nieuwe opzet gekozen "na uitvoerig overleg met diverse belanghebbenden uit de markt van lichte en zware bedrijfswagens, speciale voertuigen en onderdelen- en componentenleveranciers." Ook is er sprake van een vernieuwd beursconcept, waarbij de beursvloer wordt ingedeeld in vier min of meer in omvang gelijke segmenten. Het gaat om de secties Zware Bedrijfswagens (vrachtauto’s, die een ereplaats krijgen in hal 1 – de Europahal), Lichte Bedrijfswagens (bestelauto’s, in de aanpalende hallen 4 en 5), Speciale Voertuigen (trailers en opbouwindustrie) en de sectie Onderdelen en Accessoires. De BedrijfsautoRAI 2012 zal verder het decor zijn voor een aantal nog niet met naam genoemde uitreikingen en awards. Verder zijn er "diverse evenementen, relevante thema’s, een speciale chauffeursdag en een uitgebreid congresprogramma, dat in samenwerking met de markt wordt vormgegeven."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding