Het thema van dit jaar is efficiënt gebruik van grondstoffen. Meedoen loont: de prijzenpot bevat een bedrag van tienduizend euro. Grondstoffen worden toegepast in auto’s, maar worden ook gebruikt bij het productieproces (bijvoorbeeld water). Met de Audi Production Award wil Audi studenten, ingenieurs en onderzoekers aanmoedigen met nieuwe ideeën te komen waardoor efficiënter gebruikgemaakt kan worden van deze in meerdere opzichten kostbare grondstoffen.
Deelname staat open voor studenten, ingenieurs en onderzoekers uit alle landen. En het maakt niet uit of ze individueel of in groepsverband werken. Het gaat uiteindelijk om de ideeën die echt potentieel hebben. Alle finalisten worden uitgenodigd voor een tweedaags bezoek aan het hoofdkwartier van Audi in Ingolstadt. Daarbij zal volop gelegenheid zijn onderling concepten en ervaringen uit te wisselen. Bovendien kunnen de finalisten waardevolle contacten opdoen tijdens de zogenoemde expert workshop met het management van Audi.
Inzenden van ideeën kan tot en met 30 september aanstaande. Alle informatie over de procedure is hier te vinden. 

 

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding