De nieuwste persfoto met de vier modellen uit het VW-gamma komt erg bekend voor. Klopt, want hij is al eerder gebruikt, maar hij ziet er toch anders uit. Op de mediasite is de oude versie niet meer terug te vinden maar hij staat prominent op de cover van de persmap die vorig jaar op de IAA in Hannover is uitgereikt. En die was voor dit doel snel ingescand.

Even de plaatjes naast elkaar leggen en we zien dat de oude Crafter een keurige nieuwe snuit heeft gekregen. Knap werk. Nog opvallender is de metamorfose van de Amarok, die zijn mooie lichtmetalen wielen en in de carrosseriekleur meegespoten bumpers, spiegels en handgrepen heeft moeten inruilen voor zwarte, sobere varianten. De Caddy en Transporter bleven gelijk. Net als, voor wie nog twijfelt, de kentekenplaten van dit viertal.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding