Kopers krijgen nog wel een zogenaamde papieren snelgids. Hierin staan de veiligheidsvoorschriften en het gedrag in noodgevallen beschreven. Ook zijn hier de technische gegevens, het onderhoudsschema èn de waarschuwingen en gebruiksaanwijzingen van de belangrijkste componenten te vinden. De uitgebreide documentatie krijgt de koper op een dvd. De dvd bevat de complete, meer gedetailleerde instructie en kan zowel op een dvd-speler als op een computer afgespeeld worden. Kopers die uitdrukkelijk om een uitgebreide papieren versie vragen, kunnen deze kosteloos krijgen. Vanaf augustus is de Fiat 500 het eerste model waarbij niet de huidige 420 gram maar 160 gram aan papieren documentatie geleverd wordt. Een besparing van 260 gram.

Fiat is opgenomen in de Dow Jones Sustainability (DJSI) World and Europe index met een score van 93/100. Deze indices zijn toonaangevend en voorbehouden aan bedrijven met de beste totaalscore op zowel het economische, maatschappelijke als sociale vlak.  Fiat kreeg de maximale score (100/100) voor de kwaliteit van rapporteren (zowel milieu als sociaal), in bijna alle gebieden die geanalyseerd zijn op het gebied van milieu (tegengaan klimaatverandering, productprestatie, logistieke processen) en voor verschillende sociaal economische gebieden (risk management , ethische code, human capital ontwikkeling en stakeholder engagement).

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding