Dat blijkt uit de eindscore van de peiling die AM wijdde aan dit onderwerp. Van de 416 stemmers steunde 63 procent optie 1 – ‘Eens’. Daarentegen ziet 36 procent de vrijstelling in zijn huidige vorm liever gehandhaafd; 1 procent heeft geen mening over dit onderwerp.

Misschien heeft de categorie ‘geen mening’ wél een standpunt over de aanhoudende eurocrisis. Heeft die verstrekkende gevolgen voor de opkrabbelende autoverkoop? De grote groei van de eerste vijf maanden was er in juni en juli wel zo’n beetje uit. De eurocrisis en de koersval op de beurzen vormen bepaald niet het klimaat om grote investeringen te doen. Vormen ze de nekslag voor de autoverkoop? Of loopt het allemaal zo’n vaart niet? U kunt vanaf nu stemmen op de nieuwste AM-poll.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding