Beide bedrijven zeggen in te spelen op de sterk groeiende buitenlandse vraag naar Nederlandse voertuigen en vice versa. Door de samenwerking kan A2SP het hele proces voor klanten uitvoeren; VDC op zijn beurt beschikt voortaan over extra voertuiginformatie, geleverd door A2SP.

Jasper Steffens, Managing Director van A2SP: "Wij zullen de import- en exportdienstverlening integreren binnen onze activiteiten. Daardoor kunnen wij onze klanten voorzien van Duitse 5-daags kentekens & Zoll-kentekens, Oostenrijkse tijdelijke kentekens, groene kaarten, milieuvignetten en diverse BMP-restitutie pakketten."

Voertuig Documentatie Centrum is nu twee jaar actief in de exportmarkt. Directeur Michel Schaay kondigt aan dat samen met A2SP nog meer diensten worden ontwikkeld voor de exportmarkt. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding