Na een spannende finale in het Louwman College van de Toyota-importeur mag Hadderingh, die werkt bij autobedrijf J.Peterman in Enschede, zich een jaar lang "Beste Toyota-monteur van Nederland" noemen. Hij behaalde van de tien finalisten de hoogste score in de theorie- en praktijkoefeningen.

De Nationale Skill Contest werd dit jaar voor de twintigste keer georganiseerd. Monteurs van Toyota-autobedrijven in heel Nederland kunnen zich inschrijven voor de voorrondes. Zij worden getest op hun kennis van de technologie ‘onder de motorkap’ van Toyota-voertuigen. Hierna volgen halve finales en uiteindelijk blijven tien finalisten over, die in de finale strijden om de titel "Beste Toyota-monteur van Nederland".

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding