Tijdens dit evenement laat Centraal Beheer consumenten gratis drie deukjes repareren. Dat gebeurt op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober, in de Expohallen in de Haarlemmermeer. Naar verwachting zal het druk worden: veel klanten van de autoverzekeraar zijn aangeschreven. Maar ook lezers van de AM-website kunnen profiteren van deze gratis dienstverlening.

Wie de locatie raadt waar komende woensdag hét AM-event (Driving Business) plaatsvindt, maakt kans op een kaartje en mag drie kleine deukjes gratis laten repareren. Stuur uw antwoord vóór maandagochtend 26 september 9.00 uur naar dit emailadres. De drie winnaars worden diezelfde maandag bekendgemaakt in de nieuwsbrief AM Update.

Zoals de naam al zegt, gaat het om kleine deukjes. De precieze definitie van een klein deukje is na te lezen op de website van de Kleine-Deukjes-Dagen. Ook zijn er nog wat aanvullende voorwaarden. Voldoet uw auto aan deze eisen, dan kunt u meedingen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding