Doel hiervan is  om de dagwaarde en kosten van een auto op te vragen. De app wordt in samenwerking met verzekeringsmaatschappij FBTO aangeboden. De gratis app, geschikt voor iPhone, iPad en Android, biedt ook modelinformatie.

Zomoto is onderdeel van Motomedia. De Zomoto Kenteken App is gebruiksvriendelijk, stelt Jeroen Rutte van Motomedia: ‘Na het fotograferen van een kenteken ontvangt een consument, met behulp van speciaal ontwikkelde herkenningssoftware, automatisch alle informatie over een auto. Een gedetailleerd kostenoverzicht toont de totale kosten per maand waaronder brandstof, verzekering, wegenbelasting, reparaties, banden en afschrijving. Met de Zomotex-waardebepaling wordt ook een inschatting gegeven van de huidige dagwaarde van de auto.’

(MarketingTribune)

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding