Op het congres van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven kreeg Autopunt zowel de vakjury, de mysteryshopper als de aanwezigen op het congres achter zich.

Samen met Autobedrijf Booltink uit Leuth en Autoservice Stepelo uit Haaksbergen behoorde Autopunt van Herpen tot de drie finalisten die eind augustus door de vakjury waren geselecteerd uit een totaal van tien genomineerden. Directeur Niels van Herpen vond de nominatie "sowieso al een kroon op ons werk, maar dat we de verkiezing zouden winnen is helemaal té gek."

Op kosten van de netwerkpartners van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven (Hella, Bovemij Verzekeringen, VWE) mag het hele team eind oktober een lang weekend naar IJsland voor een jeepsafari. Een team van Bovag, ondersteund door twee autotechnici van Innovam en twee verkopers van IVA Driebergen, zorgt dat de werkplaats en showroom bemand blijven. Bovendien ontvangen alle klanten van het winnende bedrijf op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober koffie met gebak.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding