"Met OrganiserXpress komen we tegemoet aan de behoeften van kleinere universele garagebedrijven om klanten snel een kostenraming te geven", zegt Peter van der Galiën, directeur International Sales & Marketing. "Dit schept duidelijkheid voor de klant. Na diens goedkeuring kan het garagebedrijf snel aan de slag met het onderhoud of de reparatie. Beide partijen profiteren hier uiteindelijk van."

Door OrganiserXpress te koppelen aan de onderdelencatalogus, neemt een garagehouder de onderdelenprijzen automatisch mee in de kostenraming. Voor garagebedrijven die de offerte willen bewaren, bewerken of koppelen aan een klantendatabase, is er de (nieuwe versie van) Vivid Workshop Organiser. Die maakt het volgens Vivid voor universele garagebedrijven nog eenvoudiger om de historie van werkzaamheden aan een auto bij te houden en op te roepen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding