Deze is via haar eigen website af te sluiten. Met deze verzekering wil men voorkomen dat automobilisten dubbel zijn verzekerd. Veel autoverzekeringen bieden immers al een pechhulp, maar die geldt alleen voor allrisk-verzekeringen en kent verder ook beperkingen. "Deze beperkt zich vaak tot jonge auto’s", aldus Route Mobiel. "En sluit een aantal veel voorkomende pechsituaties uit, zoals lekke banden, starthulp en verkeerde brandstof." Neemt een automobilist daar dan een aparte verzekering voor pechhulp bij, dan is er een dubbele dekking. Met haar nieuwe autoverzekering wil Route Mobiel een dergelijke overlap voorkomen. De autoverzekering is afkomstig van moedermaatschappij SNS Reaal. Eerder heeft Route Mobiel ook al een reisverzekering gelanceerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding