Tijdens de jaarvergadering van BOVAG Verhuurbedrijven werd het Groningse bedrijf door de aanwezige leden van BOVAG Verhuurbedrijven gekozen tot winnaar.

Volgens Robert van Almkerk, manager BOVAG Verhuurbedrijven, is Dallinga een winnaar om trots op te zijn. ‘Het niveau van de drie finalisten, die door de vakjury werden aangewezen, was erg hoog. De jury roemt onder meer de vernieuwingsdrang van dit bedrijf. Zo is deze ondernemer druk bezig met elektrisch vervoer, iets wat je wellicht eerder in de Randstad verwacht, maar dus ook gewoon in Delfzijl kan. Daarnaast denkt deze ondernemer meer als ‘mobiliteitshuis’ dan sec als verhuurder. Ook dat heeft de jury gewaardeerd.’

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding