Maar u moet er wel voor naar Groot-Brittannië. Hertz UK is daar namelijk een samenwerking aangegaan met "Première Velocity", en samen bieden zij de mogelijkheid om een supercar van de merken Lamborghini, Ferrari of McLaren te huren. Op de website kan een selectie worden gemaakt, waarna de auto op de luchthavens London, Central London, Birmingham of Manchester kan worden opgehaald.

Onder de aangeboden auto’s bevinden zich een Aston Martin DB9, Ferrari 458 Italia, Lamborghini LP560, McLaren MP4-12C en Mercedes SLS AMG. Als je als klant meer prijs stelt op luxe kan er ook voor een Rolls-Royce Phantom of Bentley Arnage T worden gekozen.

Natuurlijk stelt de verhuurder wel enige eisen aan de klant. Zo moet deze ouder dan 25 en jonger dan 70 jaar zijn, niet meer dan 6 punten op het rijbewijs hebben én in het bezit zijn van een geldig Brits of Internationaal rijbewijs. De goedkoopste auto is de BMW M3, en kost 222,30 pond per dag. De duurste is de McLaren MP4-12C, en die kost 906,30 pond per dag.