Huur een supercar bij Hertz

Autoverhuurder Hertz biedt klanten de mogelijkheid om een supercar te huren. Een dagje Lamborghini, Ferrari of zelfs McLaren was nog nooit zo dichtbij.

Maar u moet er wel voor naar Groot-Brittannië. Hertz UK is daar namelijk een samenwerking aangegaan met "Première Velocity", en samen bieden zij de mogelijkheid om een supercar van de merken Lamborghini, Ferrari of McLaren te huren. Op de website kan een selectie worden gemaakt, waarna de auto op de luchthavens London, Central London, Birmingham of Manchester kan worden opgehaald.

Onder de aangeboden auto’s bevinden zich een Aston Martin DB9, Ferrari 458 Italia, Lamborghini LP560, McLaren MP4-12C en Mercedes SLS AMG. Als je als klant meer prijs stelt op luxe kan er ook voor een Rolls-Royce Phantom of Bentley Arnage T worden gekozen.

Natuurlijk stelt de verhuurder wel enige eisen aan de klant. Zo moet deze ouder dan 25 en jonger dan 70 jaar zijn, niet meer dan 6 punten op het rijbewijs hebben én in het bezit zijn van een geldig Brits of Internationaal rijbewijs. De goedkoopste auto is de BMW M3, en kost 222,30 pond per dag. De duurste is de McLaren MP4-12C, en die kost 906,30 pond per dag.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Nou u hoeft niet alleen naar de UK, ook in Nederland kunt u terecht voor Supercars zoals Porsche Boxter, Mercedes-Benz S-Klasse en CLS en Jaguar XJ en XF!

Geplaatst door: Caroline Simmerman op

Sorry, Caroline, maar de auto’s die jij noemt zijn nauwelijks te vergelijken met een McLaren, Ferrari of Lambo. Als je die ook kunt aanbieden, heb ik jouw contactgegevens nodig…

Geplaatst door: Dirk Jan Hildebrand op
Huur een supercar bij Hertz - Automobielmanagement.nl

Huur een supercar bij Hertz

Autoverhuurder Hertz biedt klanten de mogelijkheid om een supercar te huren. Een dagje Lamborghini, Ferrari of zelfs McLaren was nog nooit zo dichtbij.

Maar u moet er wel voor naar Groot-Brittannië. Hertz UK is daar namelijk een samenwerking aangegaan met "Première Velocity", en samen bieden zij de mogelijkheid om een supercar van de merken Lamborghini, Ferrari of McLaren te huren. Op de website kan een selectie worden gemaakt, waarna de auto op de luchthavens London, Central London, Birmingham of Manchester kan worden opgehaald.

Onder de aangeboden auto’s bevinden zich een Aston Martin DB9, Ferrari 458 Italia, Lamborghini LP560, McLaren MP4-12C en Mercedes SLS AMG. Als je als klant meer prijs stelt op luxe kan er ook voor een Rolls-Royce Phantom of Bentley Arnage T worden gekozen.

Natuurlijk stelt de verhuurder wel enige eisen aan de klant. Zo moet deze ouder dan 25 en jonger dan 70 jaar zijn, niet meer dan 6 punten op het rijbewijs hebben én in het bezit zijn van een geldig Brits of Internationaal rijbewijs. De goedkoopste auto is de BMW M3, en kost 222,30 pond per dag. De duurste is de McLaren MP4-12C, en die kost 906,30 pond per dag.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Nou u hoeft niet alleen naar de UK, ook in Nederland kunt u terecht voor Supercars zoals Porsche Boxter, Mercedes-Benz S-Klasse en CLS en Jaguar XJ en XF!

Geplaatst door: Caroline Simmerman op

Sorry, Caroline, maar de auto’s die jij noemt zijn nauwelijks te vergelijken met een McLaren, Ferrari of Lambo. Als je die ook kunt aanbieden, heb ik jouw contactgegevens nodig…

Geplaatst door: Dirk Jan Hildebrand op