Bezoekers van AutoWereld.nl kunnen de beoordelingen over het garagebedrijf van BesteGarage.nl mee laten wegen bij de keuze voor een nieuwe auto. Beide partijen verwachten dat het aantal beoordelingen explosief zal groeien door de samenwerking.

BesteGarage.nl bestaat sinds november vorig jaar en heeft inmiddels ruim tweeduizend  beoordelingen verzameld. De samenwerking met een partij werd twee maanden terug al aangekondigd, maar nu is de naam bekend. Op de website van BesteGarage.nl kunnen autobezitters door middel van hun locatie en kenteken de volgens hun voorgangers ‘beste garage’ voor hun auto in hun buurt vinden. Daarnaast kunnen autobezitters een beoordeling achterlaten. "Beide organisaties zijn complementair", stelt  directeur Steven Kop van BesteGarage.nl. "We brengen vraag en aanbod bij elkaar. Door de samenwerking met AutoWereld.nl komt BesteGarage.nl maandelijks onder de aandacht van ruim één miljoen bezoekers die op zoek zijn naar een occasion." Directeur Peter Langenkamp van AutoWereld.nl: "Het blijft vaak niet bij het kopen van een tweedehands auto. De relatie tussen de klant en de garagehouder is voor de langere termijn. Daarom is de beoordeling van een garage een belangrijke factor in het aankoopproces."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding