Autoprof Venray: eerste dag ruim 1100 man

Ruim elfhonderd mensen hebben gisteren een bezoek gebracht aan de nieuwe vakbeurs Autoprof/Schadeherstel Venray.

"Ik ben heel content", laat beursmanager Frank Groenewegen weten. "En met mij zijn de exposanten die ik gesproken heb dat ook. Uiteraard kunnen we wat de toeloop betreft geen vergelijking maken met eerdere jaren. Maar ten opzichte van andere vakbeurzen die we hier hebben gedraaid, onderscheidt Autoprof zich in positieve zin."

Marketingmanager Taco Sprenger van Eurol onderschrijft de mening van Groenewegen. "De schaalgrootte is anders dan die in Hardenberg of in Gorinchem, daar moeten we reëel in zijn. Maar ik heb wél op één dag met dertig mensen om tafel gezeten en serieuze gesprekken kunnen voeren. Het is overzichtelijk en rustig, en er komt zakelijk gezien absoluut een goed publiek. Er zit echt wel toekomst in deze beurs." Peter Cense, directeur Exide Nederland heeft veel bezoekers kunnen doorverwijzen naar de grossiers die zijn producten verkopen. "De beurs is klein van opzet, maar er komen redelijk wat bezoekers. En dat is het toch nog redelijk druk bij je stand."

Autoprof/Schadeherstel Venray wordt nog vandaag en donderdag gehouden. Op beide dagen is de beurs open van 15.00 tot 22.00 uur.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Bij Eurol voeren ze 30 serieuze gesprekken in 7 uur?? Dat zegt iets over Eurol

Geplaatst door: Kees op

(smeer) kees je weg *zucht*

Geplaatst door: Johny op
Autoprof Venray: eerste dag ruim 1100 man - Automobielmanagement.nl

Autoprof Venray: eerste dag ruim 1100 man

Ruim elfhonderd mensen hebben gisteren een bezoek gebracht aan de nieuwe vakbeurs Autoprof/Schadeherstel Venray.

"Ik ben heel content", laat beursmanager Frank Groenewegen weten. "En met mij zijn de exposanten die ik gesproken heb dat ook. Uiteraard kunnen we wat de toeloop betreft geen vergelijking maken met eerdere jaren. Maar ten opzichte van andere vakbeurzen die we hier hebben gedraaid, onderscheidt Autoprof zich in positieve zin."

Marketingmanager Taco Sprenger van Eurol onderschrijft de mening van Groenewegen. "De schaalgrootte is anders dan die in Hardenberg of in Gorinchem, daar moeten we reëel in zijn. Maar ik heb wél op één dag met dertig mensen om tafel gezeten en serieuze gesprekken kunnen voeren. Het is overzichtelijk en rustig, en er komt zakelijk gezien absoluut een goed publiek. Er zit echt wel toekomst in deze beurs." Peter Cense, directeur Exide Nederland heeft veel bezoekers kunnen doorverwijzen naar de grossiers die zijn producten verkopen. "De beurs is klein van opzet, maar er komen redelijk wat bezoekers. En dat is het toch nog redelijk druk bij je stand."

Autoprof/Schadeherstel Venray wordt nog vandaag en donderdag gehouden. Op beide dagen is de beurs open van 15.00 tot 22.00 uur.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Bij Eurol voeren ze 30 serieuze gesprekken in 7 uur?? Dat zegt iets over Eurol

Geplaatst door: Kees op

(smeer) kees je weg *zucht*

Geplaatst door: Johny op