Eurol komt met concept voor leenauto

Op de beurs Autoprof Gorinchem introduceert Eurol, leverancier van smeermiddelen, volgende week een leenautoconcept.

Garagebedrijven en grossiers kunnen via Eurol een leenauto leasen en eventueel na afloop overnemen. Gedurende de looptijd van het contract, naar keuze drie of vijf jaar, draagt de klant bovenop de afnameovereenkomst met Eurol een opslag per liter af. Dat spaarbedrag komt vrij aan het einde van de leaseduur en fungeert als financieel restant om de leenauto te kunnen kopen.

Garagisten die meedoen verplichten zich via hun grossier tot een bepaalde jaarlijkse afname van Eurol-olie. Vooraf wordt de financiële status van het autobedrijf getoetst door de leasemaatschappij. Zelf betaalt de grossier geen maandelijkse bijdrage aan het concept, wel een eenmalig vast bedrag. Eurol gebruikt het voor (marketing)acties rond de leenauto.

Gea Automaterialen in Emmen sloot vrijdag 24 februari als eerste grossier een overeenkomst voor het nieuwe concept. Binnen het klantenbestand van Gea gaan vier autobedrijven leasen. De wagens worden aangekleed met de logo’s en gegevens van het betreffende autobedrijf. "We zetten ons eigen logo er slechts bescheiden op", licht marketingmanager Taco Sprenger toe. "Het is per slot van rekening de leenauto van het autobedrijf, dus moeten vooral de gegevens van de garagist eruit springen." Volgens Sprenger lopen via diverse grossiers momenteel al circa zestig aanvragen voor het concept. Meer informatie is komende week te verkrijgen op de stand van Eurol tijdens de beurs (6 t/m 8 maart) en op www.eurol.com.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Eurol komt met concept voor leenauto - Automobielmanagement.nl

Eurol komt met concept voor leenauto

Op de beurs Autoprof Gorinchem introduceert Eurol, leverancier van smeermiddelen, volgende week een leenautoconcept.

Garagebedrijven en grossiers kunnen via Eurol een leenauto leasen en eventueel na afloop overnemen. Gedurende de looptijd van het contract, naar keuze drie of vijf jaar, draagt de klant bovenop de afnameovereenkomst met Eurol een opslag per liter af. Dat spaarbedrag komt vrij aan het einde van de leaseduur en fungeert als financieel restant om de leenauto te kunnen kopen.

Garagisten die meedoen verplichten zich via hun grossier tot een bepaalde jaarlijkse afname van Eurol-olie. Vooraf wordt de financiële status van het autobedrijf getoetst door de leasemaatschappij. Zelf betaalt de grossier geen maandelijkse bijdrage aan het concept, wel een eenmalig vast bedrag. Eurol gebruikt het voor (marketing)acties rond de leenauto.

Gea Automaterialen in Emmen sloot vrijdag 24 februari als eerste grossier een overeenkomst voor het nieuwe concept. Binnen het klantenbestand van Gea gaan vier autobedrijven leasen. De wagens worden aangekleed met de logo’s en gegevens van het betreffende autobedrijf. "We zetten ons eigen logo er slechts bescheiden op", licht marketingmanager Taco Sprenger toe. "Het is per slot van rekening de leenauto van het autobedrijf, dus moeten vooral de gegevens van de garagist eruit springen." Volgens Sprenger lopen via diverse grossiers momenteel al circa zestig aanvragen voor het concept. Meer informatie is komende week te verkrijgen op de stand van Eurol tijdens de beurs (6 t/m 8 maart) en op www.eurol.com.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding