Niettemin was de toeloop weer dermate groot, dat de bezoekers gedirigeerd werden naar de parkeerplaats bij het Lingebos, aan de andere zijde van de A15. Van daaruit reden twee pendelbussen naar en van de Evenementenhal. Ook vorig jaar was het aantal bezoekers zo groot dat een pendeldienst ingesteld moest worden.

Dit jaar speelt de in volle gang zijnde bouw van een groot bankgebouw de organisatie nog eens parten. Door de werkzaamheden is de reguliere aanrijroute naar het beurscomplex afgesloten. Dat gaf gisteren aan het einde van de eerste beursdag de nodige logistieke druk, toen in een kort tijdbestek vele mensen tegelijk naar huis wilden.

De tweede dag van de Autoprofessioneel & Schadeherstel Vakbeurs wordt vooraf gegaan door het Executive Programma, dar Automobiel Management tussen 13.00 en 15.00 uur verzorgt. Circa honderddertig belangstellenden komen luisteren naar Marcel Dol (‘De kracht van Online Marketing’) en AZ-directeur Toon Gerbrands (‘Inspiratie, Coachen & Presteren’). Aansluitend kunnen ze de beursvloer op.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding