Autosalon Genève: Foto’s persdag 2012

Afgelopen dinsdag en woensdag stonden de poorten in de Geneefse Palexpo open voor de pers. Het was er weer hartstikke druk met tienduizend mediavertegenwoordigers van all over the world, met hotemetoten uit de autobusiness en met veel vrouwelijke standbemanning.

De persdagen van de jaarlijks terugkerende Zwitserse autoshow zijn om vier redenen interessant. Ten eerste staat alles op een relatief kleine oppervlakte, ten tweede zijn er veel primeurs, ten derde ziet het zwart van de belangrijke mensen (hotemetoten) en ten vierde kijkt men daar aan het Lac Leman niet op een meisje meer of minder om de boel een beetje op te vrolijken.

Klik op de fotocarrousel hiernaast voor een fotoimpressie van mens en machine (een klik op de foto geeft een grotere weergave).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Zou er inderdaad maar voor zorgen dat je licenties en patenten op orde zijn, gelet op de Chinezen onder de kopieerklep van de A3 (afb 23 e.v.)

Geplaatst door: Monique Bakx op
Autosalon Genève: Foto’s persdag 2012 - Automobielmanagement.nl

Autosalon Genève: Foto’s persdag 2012

Afgelopen dinsdag en woensdag stonden de poorten in de Geneefse Palexpo open voor de pers. Het was er weer hartstikke druk met tienduizend mediavertegenwoordigers van all over the world, met hotemetoten uit de autobusiness en met veel vrouwelijke standbemanning.

De persdagen van de jaarlijks terugkerende Zwitserse autoshow zijn om vier redenen interessant. Ten eerste staat alles op een relatief kleine oppervlakte, ten tweede zijn er veel primeurs, ten derde ziet het zwart van de belangrijke mensen (hotemetoten) en ten vierde kijkt men daar aan het Lac Leman niet op een meisje meer of minder om de boel een beetje op te vrolijken.

Klik op de fotocarrousel hiernaast voor een fotoimpressie van mens en machine (een klik op de foto geeft een grotere weergave).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Zou er inderdaad maar voor zorgen dat je licenties en patenten op orde zijn, gelet op de Chinezen onder de kopieerklep van de A3 (afb 23 e.v.)

Geplaatst door: Monique Bakx op