Nieuwe poll AM over beloning VW-topman Winterkorn

Is de beloning van 17,5 miljoen euro voor VW-topman Winterkorn terecht of niet?

Daarover gaat de nieuwe stelling op de website van Automobiel Management.

Winterkorn verdiende over 2011 vijftig keer zo veel als de Duitse bondskanselier. Een vereniging van Duitse effectenbezitters vindt inkomens boven de tien miljoen euro sociaal gezien niet houdbaar. Maar wat vindt u, bezoeker van de AM-website? We zijn benieuwd naar uw mening.

De vorige AM-poll had betrekking op het faillissement van Hessing en de aansluitende overgang van de Hessing-merken naar Louwman. Of die merken goed bij elkaar aansluiten, wilden we weten. Van de 335 stemmers zeiden er 109 ‘eens’, 209 ‘oneens’ en vinkten 17 mensen ‘geen mening’ aan.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Ik heb geen mening over deze stelling. Waarom niet? Omdat ik geen idee heb in welke mate dhr. Winterkorn invloed heeft gehad op de positieve resultaten van VW. Misschien is het juist door zijn visie, richting en doorzettingsvermogen dat VW goede cijfers boekt. Wie zijn wij dan om zijn beloning te bekritiseren? Als VW nu failliet zou zijn was het een heel ander verhaal.

Geplaatst door: Niels Wullems op

Wat iemand voor werkzaamheden verrichten om 17.5miljoen te verdienen? In een tijd waar iedereen de broekriem moet aanhalen waar banen op de tocht staan en de voedselbank z’n spulletjes niet kan aanslepen.Iemand met een hoge positie en veel verantwoordelijkheid mag best boven modaal verdienen maar waar ligt de grens?? Normaal gesproken kunnen deze top bestuurders met hun ruime salaris al leven als een god in frankrijk.

Geplaatst door: Jim op
Nieuwe poll AM over beloning VW-topman Winterkorn - Automobielmanagement.nl

Nieuwe poll AM over beloning VW-topman Winterkorn

Is de beloning van 17,5 miljoen euro voor VW-topman Winterkorn terecht of niet?

Daarover gaat de nieuwe stelling op de website van Automobiel Management.

Winterkorn verdiende over 2011 vijftig keer zo veel als de Duitse bondskanselier. Een vereniging van Duitse effectenbezitters vindt inkomens boven de tien miljoen euro sociaal gezien niet houdbaar. Maar wat vindt u, bezoeker van de AM-website? We zijn benieuwd naar uw mening.

De vorige AM-poll had betrekking op het faillissement van Hessing en de aansluitende overgang van de Hessing-merken naar Louwman. Of die merken goed bij elkaar aansluiten, wilden we weten. Van de 335 stemmers zeiden er 109 ‘eens’, 209 ‘oneens’ en vinkten 17 mensen ‘geen mening’ aan.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Ik heb geen mening over deze stelling. Waarom niet? Omdat ik geen idee heb in welke mate dhr. Winterkorn invloed heeft gehad op de positieve resultaten van VW. Misschien is het juist door zijn visie, richting en doorzettingsvermogen dat VW goede cijfers boekt. Wie zijn wij dan om zijn beloning te bekritiseren? Als VW nu failliet zou zijn was het een heel ander verhaal.

Geplaatst door: Niels Wullems op

Wat iemand voor werkzaamheden verrichten om 17.5miljoen te verdienen? In een tijd waar iedereen de broekriem moet aanhalen waar banen op de tocht staan en de voedselbank z’n spulletjes niet kan aanslepen.Iemand met een hoge positie en veel verantwoordelijkheid mag best boven modaal verdienen maar waar ligt de grens?? Normaal gesproken kunnen deze top bestuurders met hun ruime salaris al leven als een god in frankrijk.

Geplaatst door: Jim op