AAN heeft op de Support Beurs een speciaal parcours aangelegd waar bezoekers kunnen ervaren wat de mogelijkheden zijn in een aangepaste auto. Ze kunnen zelf testrijden en zien dat autorijden met een lichamelijke beperking, ten gevolge van een ongeval, spierziekte, dwarslaesie of MS, gewoon tot het dagelijkse leven kan behoren. De meest voorkomende aanpassing is de bediening van gas en rem aan het stuur. Jacques van Hest is de projectcoordinator. "Vroeger betekende een lichamelijke beperking al snel een autoloos leven. Die tijd is inmiddels voorbij, de autoaanpassers zorgen voor de verandering  van het voertuig in overleg met de divisie rijgeschiktheid van het Centraal Bureau Rijvaardigheden (CBR) en zo kan bijna iedereen weer maximaal mobiel zijn. Sturen met je voeten, remmen met je handen, het kan allemaal." AAN is een sectie van de afdeling Speciale Voertuigen van RAI Vereniging.

Van 9 tot en met 12 mei staat AAN op de Support Beurs in de Jaarbeurs in Utrecht (stand 07.F052 en 07.F075). Dit is een beurs voor mensen met een fysieke beperking. U kunt de beurs gratis bezoeken als u zich via de site voorregistreert.