Er blijkt veel belangstelling te zijn voor één- of meerdaagse rallies voor de zakelijke markt, waarvan de jaarlijkse vierdaagse evenementen in het najaar in Toscane het hoogtepunt vormen voor zowel particuliere deelnemers als de bedrijven. Dit jaar gaat Van der Maarel voor de achtste maal naar Italië met twee vrachtwagens vol auto’s.

"Chrome heeft 18 oldtimers voor leden en in totaal 26, omdat er een aantal dubbel zijn voor de zakelijke evenementen," aldus de ondernemer.

Tot de stal behoren onder meer een Austin Healey MK III uit 1964, een 1965 Jaguar S-type, een 1968 Porsche 911 T Targa, Alfa Romeo Giulia Spider, Triumphs TR4 en TR6, MG A roadster, Peugeot 504 cabrio, Alfa Duetto, Lancia B Spider, Ford Fairlane 500 Volvo PV 544 en een Saab 96.

Ook over de korte tripjes is hij enthousiast: "Dat kan een toertocht zijn met lunch en daarna een bezoek aan bij voorbeeld het Louwman Museum, in Den Haag, met rondleiding door directeur Ronald Kooiman, of aan het Oldtimermuseum De Rijke in Oostvoorne."