De jury prees het topmodel van DAF om het elegante design, de uitstekende ergonomie en het hoogstaande comfort. De AIDA Design Awards staan bekend als prestigieuze designprijs. De award nomineert zowel nationale als internationale ontwerpen. Dit jaar waren er ruim honderd designs die kans maakten te worden uitgeroepen tot winnaar in hun categorie. In de sector ‘Automotive en Transport’ werden de genomineerde ontwerpen beoordeeld op vorm, functie, kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. De DAF XF105, die sinds maart dit jaar in Australië leverbaar is, onderscheidde zich volgens de jury vooral ook op het gebied van innovatie  en eindigde voor de gerenommeerde Range Rover Evoque, Jaguar XFR en Audi Q3.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding