De tussenstand tot nu toe wijst op een verhouding van ruwweg 1 op 4, in het nadeel van Spyker. Zoals bekend is de claim gericht op "onrechtmatige acties" die GM eind 2011 zou hebben ondernomen om te voorkomen dat het op de Chinese markt concurrentie ging krijgen van Saab. Een Amerikaanse rechter moet daar nu een uitspraak over doen, met als inzet namens Spyker een schadeloosstelling ter waarde van drie miljard dollar.

Denkt u ook dat Victor Muller c.s. een heilloze weg zijn ingeslagen? Of behoort u tot de 23 procent van de stemmers die momenteel juist wél goede mogelijkheden voor financieel succes zien? Laat het via ons weten aan uw Nederlandse branchegenoten en breng uw stem uit.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding