Het aantal beschikbare merken in AudaID komt hiermee op 24.

De uitbreiding betreft de MiTo, Giulietta en 159 (Alfa Romeo), 500, Panda, Punto / Grande Punto /Punto EVO, Bravo, Fiorino / Qubo, Doblo, Ducato (Fiat) en Ypsilon en Delta (Lancia). De overige gangbare modellen van deze merken worden in de komende maanden in AudaID opgenomen.

Op dit moment is 79 procent van de in Audatex opgenomen modellen beschikbaar in AudaID. Het complete overzicht is te raadplegen via www.abz.nl/audatex. Door het kentekennummer in te geven, selecteert de gebruiker het juiste voertuig met de bijbehorende Audatex-uitvoeringsspecificaties, conform de levering ‘af fabriek’. De specificaties komen rechtstreeks van de autofabrikanten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding