Volgens TyreSafe voorzitter Stuart Jackson blijft TyreSafe groeien. "Maar meer dan het aantal leden, is de sterke betrokkenheid en deelname van deze leden belangrijk. Sinds Apollo Tyres actief betrokken is nemen we ook initiatieven voor veilig rijden en promoten we veiligheid op de wegen in Azie. Het lidmaatschap in TyreSafe kan resulteren in het gebruik van elkaars expertise voor een grotere veiligheid op de wegen."

Sinds de oprichting van TyreSafe is het aantal mensen dat is gedood of ernstig verwond bij ongelukken door banden met 38 procent afgenomen. Rob Oudshoorn, CEO European Operations bij Apollo Tyres Ltd zegt over de samenwerking, "Gezien het succes van TyreSafe in de UK is dit een ideale partner om onze initiatieven naar een hoger niveau te brengen op de markten waar we aanwezig zijn, maar die geen organisatie hebben als TyreSafe."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding