Dit is een vierdaags evenement met veel prominente sprekers, workshops en een omvangrijke vakbeurs. Het evenement vindt februari 2013 plaats in Orlando, Florida. 

Jaarlijks komen bijna tienduizend Amerikaanse autodealers bijeen tijdens het grootste automotive evenement ter wereld, georganiseerd door de Amerikaanse autodealerassociatie NADA. Een bijzondere ervaring voor iedereen die dagelijks in de automotive-sector werkzaam is. Dit keer staan onder meer Hyundai-baas John Krafcik en astronaut Mark Kelly op de sprekerslijst. Het thema voor de 2013-editie is ‘Gain the Momentum’,  waarmee de organisatie vooral het snelle herstel van de autoverkopen in de Verenigde Staten wil accentueren. De 96ste NADA Convention & Expo wordt gehouden van 8 tot en met 11 februari 2013 in Orlando (Florida). Gelijktijdig houdt ter plaatse ook de ATD (American Truck Dealers) haar jaarconventie.

DealerSupportNet kan zorg dragen voor reis, verblijfaccommodatie en inschrijving voor dit event. Informatie hierover kan verkregen worden via de website www.dealersupportnet.nl. Bijwoning van de jaarlijkse NADA-Convention & Expo is volgens DealerSuportNet een bijzondere ervaring en een waardevol netwerkmoment. De totale Nederlandse delegatie bestaat gebruikelijk uit zo’n vijftig personen. Naast de plenaire presentaties worden 120 hoogwaardige workshops aangeboden. Bovendien etaleren en demonstreren ruim 500 bedrijven hun nieuwste producten en diensten tijdens de naastgelegen vakbeurs.