Het eerste ‘exportproduct’ wordt Autodata’s taxatiemodule AutoScanPro. In België richt CarflowManager zich op de verkoop en het beheer van stock- en tweedehandswagens voor dealers, onafhankelijke verkopers en merken. Ook kennis op het gebied van marketing en beheer voor dealers en merken behoort tot de bagage.

Erik van den Heuvel commercieel directeur Autodata vindt dat een implementatie in België niet moet gebeuren vanuit Nederland maar et partners in het land van herkomst. Volgens hem toont zijn bedrijf veel overeenkomsten met CarflowManager (een divisie van Wildstream). "Occasions als aandachtsgebied,  marktleiderschap en innovatie zijn net als bij Autodata sleutelwoorden." Verder biedt de samenwerking mogelijkheden om bij tenders van leasemaatschappijen en importorganisaties in de BeNeLux de handen ineen te slaan.

www.carflowmanage.be

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding